KONTAKT
tom@propellerteknik.se
031-14 40 40
ÖPPET
Mån–Tors 7:00–16:00
Fre 7:00–15:00
Begränsade sommartider

Certifierade av DNV-GL.
Welding Workshop Propellers.

ALUMINIUM- OCH ROSTFRIA PROPELLRAR

HEM > KÖP PROPELLER > ALUMINIUM- OCH ROSTFRIA PROPELLRAR

Vi säljer alla propellrar från Solas, dessa propellrar passar de flesta båtmotorer och modeller. Använd formuläret nedan för att hitta den propeller som passar just din motor.

VÅRT SORTIMENT AV ROSTFRIA PROPELLRAR

Vi har ett brett sortiment av prisvärda rostfria stålpropellrar i olika modeller med varierande egenskaper som passar dina önskemål och behov. Stålpropellern är hårdare än aluminium, vilket gör att den är tåligare och behåller formen vid höga belastningar och ger därför bättre prestanda. En rostfri propeller ger ett bättre grepp än standardpropellrar av aluminium och kan därför monteras något högre på akterdelen. Du utnyttjar då fördelar som bättre acceleration, bättre toppfart och även en lägre bränsleförbrukning. Vill du öka din båts prestanda, köra långa sträckor eller ofta åka vattenskidor ska du välja en stålpropeller med goda och fördelaktiga gångegenskaper. Tack vare tåligheten och att den inte korroderar, gör att livslängden blir mycket lång. Den tyngre vikten bidrar också till en jämnare propellerrotation med en fördelaktigare och ekonomiskare båtgång.

Stålpropellrar är i regel något dyrare, men är en investering som på sikt, gör att du en får bättre bränsleekonomi som sparar dig en hel del pengar. Våra propellrar kommer från en av de största tillverkarna, Solas, som har en toppmodern fabrik i världsklass. Propellrarna tillverkas under en process med högt tryck och ytbehandlas i flera steg för att bli korrosionsbeständiga, Solas levererar stålpropellrar till alla fabrikat på marknaden, från 9,9 hk till 350 hk och finns tillgängliga som 3-blad och även 4-blad. Vi på Propellerteknik & Metall Design AB besitter expertis och spetskompetens inom området och står gärna till tjänst med hjälp av rätt propellermodell utefter dina krav och behov. Huvudsakliga parametrar att ta hänsyn till är båtens längd, vikt, motorstyrka, utväxling, varvtal och axeldiameter. Välkommen med en beställning av din nya rostfria stålpropeller!