KONTAKT
tom@propellerteknik.se
031-14 40 40
ÖPPET
Mån–Tors 7:00–16:00
Fre 7:00–15:00
Begränsade sommartider

Certifierade av DNV-GL.
Welding Workshop Propellers.

Trumling

HEM >SPECIALBYGGDA MASKINSLÄP

trumling – vi trumlar era metallobjekt

Trumling – den bästa metoden för att slipa, polera och rengöra maskindelar och metallobjekt.

Trumling kan ske på lite olika sätt, men gemensamt för de flesta metoder av trumling är att behandla metallobjekt genom vibrationer, centrifugering eller en typ av blästring i tunna. Genom att försluta maskindelarna i en kammare där medel och rörliga delar sedan rör sig mot delarna som ska behandlas uppstår en slags slipning eller polering som ger oslagbara resultat.

När materialet i trumlaren vibrerar och varsamt stöter mot metallobjektet blir delen ren från smuts, mildare rost och andra orenheter som intorkad olja. Effektiv trumling kan ge helt nytt liv åt gamla reservdelar, motorer och metaller.

Från ruggigt till rent

Att trumling är effektivt för att rengöra och serva reservdelar och maskindelar är känt sedan länge – men inte många vet hur bra resultatet faktiskt blir; eller hur flexibel och skonsam metoden kan vara. Propellertekniks personal är erfarna inom trumling för flera olika industrier,  så du kan vara trygg i att resultatet blir riktigt bra.

GE NYTT LIV ÅT DINA MASKINDELAR

Trumling av maskindelar fräschar inte bara upp dina reservdelar och konstruktioner – det ger dem också nytt liv, så att de håller längre.

 

TRUMLING FÖR OLIKA MATERIAL

Trumling är vanligast för tuffa material så som stål, järn och varierande metaller – men det går faktiskt att trumla det mesta, med rätt kompetens.

 

ÄR DU INTRESSERAD AV SPECIALBYGGDA MASKINSLÄP?

Ring: 031-14 40 40
Mejla: tom@propellerteknik.se